Fahriye Hanım İlkokulu

Telefon : (0236) 716 31 98 (0236) 716 31 99
WEB https://fahriyehanimilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Cumhuriyet Mahallesi 326. Sokak No23 Salihli Manisa 45300 Türkiye
VİZYON : Mevcut teknolojiyi en iyi şekilde kullanan ve yeni teknolojiler yaratabilecek düşünce yapısına sahip, sürekli gelişen ve değişime açık, Ülke kültürüne ve değerlerine bağlı, tarih bilinç ve şuuruna sahip,insani değerlerle donatılmış Atatürkçü düşünce yapısına sahip,demokratik laik ve insan haklarına saygılı, ülkemizin ihtiyaç duyduğu girişimci,üretken ,araştırmayı seven bireyler olarak yetiştirmek hedefimiz.
MİSYON : Biz; bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak , onların bilgi ve becerilerini artırmak,kendilerine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak,onları 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanan bireyler olarak yetiştirmek için varız.
BAŞARILAR : OKULUMUZUN BAŞARILARI HAKKINDA AYRINTILI BİLGİYİ BAŞARILAR BÖLÜMÜNDEN ULAŞABİLİRSİNİZ.

Öğretim Şekli :TEKLİ ÖĞRETİM
Saatler : SABAH GİRİŞ : 08:50 - 12:15 ÖĞLE GİRİŞ : 12:50 - 14:25
Isınma : DOĞALGAZ
Servis :
Ulaşım : ŞEHİR İÇİ MİNÜBÜSLERİ İLE ULAŞIM MÜMKÜNDÜR
Yerleşim Yeri : SALİHLİ Izmir-Ankara (E-96) karayolu ve İzmir-Uşak-Afyon demiryolu üzerindedir. Manisa il merkezine 72 km uzaklıkta bulunur.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İL MERKEZİNE UZAKLIK :72 KM , İLÇE MERKEZİNDEDİR.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :